fbpx

Het restaurant

Het restaurant

Het restaurant

LEKKER ZITTEN EN HEERLIJK ETEN

In ons restaurant kun je van dinsdag tot en met zondag elke middag genieten van onze gastvrijheid en van heerlijke gerookte en niet-gerookte gerechten. Als het lekker weer is ook buiten, op ons gezellige terras.

In ons restaurant serveren we een selectie van onze specialiteiten, direct uit de rokerij.  Elke dag koken we ook take-away-maaltijden die je in de winkel kunt krijgen om mee te nemen of bij ons te eten. Bovendien kunt u op vrijdag en zaterdagavond en zondag middag genieten van onze wekelijks wisselende 3-gangen menu, die we aankondigen op social media en in onze nieuwsbrief.

Menu's

Lunch

Diner

Wijn/cocktails

Enjoy our Smoke House specials 6 days a week (closed Mondays)

Reserveren

Tijdelijke coronamaatregelen!
Ivm de richtlijnen mbt corona is het nodig je aangeeft of je uit een of meerdere huishoudens bestaat. De tafelindeling is aangepast om de 1,5m afstand te garanderen.
Wil je een avondje ontspannen eten met familie, vrienden of collega’s? Groepen tot 40 personen zijn van harte welkom (tijdelijk maximaal 30 personen). Bel wel even om te reserveren en je wensen te bespreken: 020 – 58 57 107.
Dinsdag t/m donderdag
11:00 t/m 19:00

Vrijdag en zaterdag
11:00 t/m 22:00

Zondag
11:00 t/m 17:00
gerookte zalm

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

‘Hier worden gasten met alle liefde ontvangen, voor afhalen en/of een snelle hap voorin de zaak (de koffiemokken voor vaste gasten – met hun eigen naam – zijn in de maak), voor een biertje en een voorgerecht (bijvoorbeeld) aan de houten bar (gemaakt van gebrand hout – what else) in het midden van de zaak en voor een uitgebreid maal achterin aan een van de gezellige tafel (moet je doen!). Door het restaurant heen loopt Frank, en het leukste personeel van Amsterdam (“horeca-ervaring is niet nodig, dat leer je wel, als ze maar vriendelijk zijn en het leuk vinden”), allemaal in stoere geruite overhemden. No bullshit is het credo, en een gezellige, en bovenal lekkere avond het hoofddoel. Wat bijzonder goed lukt dankzij de bijzonder goed gelukte gerechten van Frank. We noemen een salade met burrata en onder andere de lekkerste (gerookte) rode bieten ever. We noemen een heerlijke verzameling vis- en vleessoorten om mee te beginnen. We noemen de zalm, die je eigenlijk echt niet missen mag, de gerookte entrecote die een beetje carnivoor op zijn lijstje moet hebben (met z’n tweeën? deel dan deze twee gerechten, heus, ga je me voor bedanken), een ook echt goddelijke gerookte kabeljauw gemarineerd in miso en met paksoi en huisgemaakte hoi sin saus, misschien wel het meest favoriet (op die andere twee na…). Afijn, doe Frank de groeten als je gaat, want dat zou je op korte termijn eigenlijk gewoon moeten doen.’

Uit: Bart’s boekje

0